Bodycoach

Vibratietraining is een ophefmakende ontwikkeling in de sport- en medische wereld. Met de Whole Body Vibration trilt u uw lichaam in vorm zonder tijdverlies en zonder zware belasting. In vergelijking met andere trainingsmethoden heeft u hiermee 80% minder tijd nodig voor een resultaat dat 20 tot 30% beter is.

Hoe werkt de Body Coach?
De mechanische trillingen van de trilplaat worden overgezet op uw lichaam. Door de prikkels – die kunnen oplopen tot 60 per sekonde – spant u uw spieren onbewust en automatisch op: dit is de “rek-reflex”. Hiermee worden de spieren 100% geactiveerd, terwijl dit bij andere trainingsmethoden maximaal 60 tot 80% is. Zodra de trillingen stoppen ontspannen de spieren zich en kan uw lichaam rusten. Door deze oefeningen telkens weer te herhalen past uw lichaam zich aan en verbeteren uw prestaties. Via verschillende houdingen traint u met de Body Coach nagenoeg elke spier in uw lichaam.

BodyCoach

Tijdsintensief?
Drie maal per week 10 minuten trainen op de Body Coach volstaan. Geen urenlange oefensessies meer die u misschien niet lang volhoudt. Vele mensen trainen ook samen met een partner, zodat het oefenen nog aangenamer en stimulerender wordt.

Anti-cellulitis
Vibratietraining stimuleert sterk de circulatie van bloed en lymfevocht en versterkt het bindweefsel. Cellulitis zal tot 4 maal sneller afnemen dan met conventionele training.

Vetverbranding
Door vibratietraining activeert u de aanmaak van verschillende hormonen die een positieve invloed hebben op de vetverbranding, huid, spieren en bindweefsel. U activeert de spieren ook voor 100% zodat een grotere vetverbranding plaatsvindt.

Versteviging van het lichaam
Vibratietraining zorgt door de verhoogde spierspanning voor een steviger en  beter figuur.

Complementair aan sport
Vibratietraining helpt blessures te voorkomen, prestaties te verbeteren en sneller te herstellen van geleverde inspanningen.

Krachttoename
Door de mechanische trillingen zal er een krachttoename van 20 – 30% optreden.

Ook voor sedentaire mensen
Door het zachte en gebruiksvriendelijke karakter van deze soort training is de Body Coach uiterst geschikt voor ouderen, zwakkeren, mensen met overgewicht of mensen met bepaalde ziektebeelden en aandoeningen aan het bewegingsapparaat.
Men kan een duidelijk therapeutisch effekt waarnemen op ongemakken zoals onder anderen spataders, incontinentie, constipatie, osteoporose, obesitas, slechte doorbloeding, hormonale storingen, zwak bindweefsel, cellulitis.

Reservatie noodzakelijk
De body Coach kan bij ons gebruikt worden na afspraak. U krijgt dan de nodige uitleg, een aangepast trainingsschema dat progressief opgedreven wordt en u bent altijd zeker dat de body Coach vrij is op het moment dat u afgesproken hebt.

Prijs
Een 10-beurtenkaart kost 50 Euro. U krijgt dan telkens 30 minuten om uw oefenprogramma af te werken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fit Studio Tongerlo - Bosstraat 5, 3960 TONGERLO - BREE
Webdesign: Pouls Wouter